Wij helpen je aan een frisse en gezonde start door een maatwerkdesign te combineren met een website in WordPress
Wij helpen je aan een frisse en gezonde start door een maatwerkdesign te combineren met een website in WordPress.

Op die manier creëren we voor jou een low budget-oplossing die tegelijkertijd kwalitatief staat als een huis. Vind je het belangrijk dat bezoekers even blijven plakken in je online omgeving, bijvoorbeeld omdat het er goed toeven is, omdat het er plezierig uitziet of omdat de interface hen intuïtief naar de juiste bestemming leidt? Als deze ingrediënten ontbreken zullen ze waarschijnlijk geen zaken met je willen doen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat onze klanten over ons zeggen

Onze webshops en websites moeten er niet alleen lekker uitzien, vinden wij, ze moeten ook goed werken. Hier is hoe we het doen:

Solide basis

We luisteren naar wat je nodig hebt voordat we iets gaan ontwerpen. Voor ons is het uiterst belangrijk dat we jouw visie vastleggen en deze precies zo tot leven brengen zoals jij dat wilt.

Installatie

Op het moment dat er een ontwerp ligt voor je nieuwe website, kan de website ontwikkeling beginnen. Studio Ubique maakt graag gebruik van WordPress als CMS. Daarmee laten we jouw online omgeving vlekkeloos draaien.

World-class

Een goed ontwerp komt niet zomaar uit de lucht vallen. Net zomin als een zwembad of een schilderij of een horloge. Zo zien we het tenminste voor ons. We maken graag originele ontwerpen met een volstrekt authentiek karakter en een optimale user experience.

Je wilt gezien worden. Je wilt bezoekers eenvoudig door je website loodsen. Je wilt ze aanzetten tot actie. Motiveren iets te kopen. Of wat dan ook. Geef ons wat vertrouwen, dan bieden we jou ook een innovatieve en moderne WordPress website.
Start vandaag nog!

Ook een baanbrekende WordPress website nodig? Naar die website die met kop en schouders boven die van je collega’s en concurrenten uitsteekt?

Die online omgeving waarin jouw klanten zich willen laten inspireren? Je bent nog slechts één knop van ons verwijderd!
En dat is deze knop!

Veel gestelde vragen

Je voelt ‘m al aankomen: dat hangt van veel factoren af. Zoals: gaat onze onderlinge communicatie als een raketje of verloopt die vanwege volle agenda’s hoofdzakelijk via ingesproken voicemailberichten? Maar oké, een kleine voorzet kunnen we wel geven. Leidinggevend is meestal toch wel de kwantiteit. We hebben het dan over het aantal pagina’s dat ontworpen moet worden en de hoeveelheid gevraagde functionaliteiten. Uitgaande van een gemiddelde WordPress-website met acht tot tien pagina’s moet je rekenen op een tot anderhalve maand doorlooptijd.

We hebben het antwoord alvast een beetje in de vraag verstopt. Wij bouwen uitsluitend echte maatwerkwebsites. Dat heeft verschillende redenen. Ten eerste: we zijn niet alleen developers maar ook designers. En designers ontwerpen dingen zelf. Ten tweede: volgens ons is het onmogelijk dat een template 100 procent aansluit op jouw wensen. Ten derde: standaard templates hebben altijd ontwerptechnische beperkingen. Ten vierde: ze maken een website trager doordat er onnodige functionaliteiten worden geladen. Ten vijfde: mocht je naderhand een uitbreiding of aanpassingen willen, dan ben je afhankelijk van de code van de maker van het template. Dat zorgt vrijwel altijd voor problemen. Kortom: daar beginnen we allemaal niet aan. Wij maken mooie, functionele, eigentijdse, steady en op maat gesneden websites.

Zodra je het eerste ontwerp van je website in wording hebt goedgekeurd, krijg je voor elke pagina drie correctierondes. Als deze rondes ‘op’ zijn, beschouwen we het ontwerp als definitief. Wil je daarna toch nog iets aanpassen, dan noemen we dat meerwerk. Dat betekent dat we extra kosten berekenen. Hierover communiceren we uiteraard altijd vooraf. De ervaring leert dat we er binnen drie revisierondes in de regel samen heel goed uitkomen. Het vraagt wel van jou als klant dat je alle informatie telkens duidelijk aanlevert en je wensen ten aanzien van logo, lettertypes en kleurgebruik goed overbrengt.

Zodra het ontwerp definitief is, zetten we het om naar responsive HTML/CSS-code. Dat betekent dat je de website alvast in een browser kunt beoordelen. In deze ontwikkelfase heb je ook nog eens recht op drie correctierondes per pagina. Na deze correctiefase implementeren we de code in een content management system (CMS) zoals WordPress en testen we de website uitvoerig. Wanneer jij het licht op groen zet, publiceren we je gloednieuwe maatwerkwebsite op jouw domein.

Staat je zojuist gelanceerde website bij ons op de server? Dan zorgen wij voor wekelijkse updates, dagelijkse back-ups en conflictmanagement. Dat laatste betekent simpelweg dat we eventuele probleempjes voor je oplossen zonder dat je daar iets van merkt. Gaat het om fouten die buiten onze verantwoordelijkheid tot conflicten leiden, dan valt dat niet onder onze standaardondersteuning. Wil je dat we dat voor je oplossen, dan doen we dat in goed overleg na prijsopgaaf. Heb je sowieso behoefte aan meer ondersteuning? Uiteraard staan we ook dan voor je klaar. Om precies te zijn: met onze Service Level Agreement (SLA). Klinkt heel deftig maar het betekent eigenlijk gewoon dat we je goed helpen.