Hoe kunnen we jou helpen?

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen die wij krijgen van onze (toekomstige) klanten.
 • Webdesign is doordacht en gaat verder dan design alleen. Een goed ontwerp komt niet zo maar uit de lucht vallen. Webdesign is een vak. Een ambacht, zoals je wilt. Daar leer je voor, daar bekwaam je je in, en daar verbeter je jezelf in. Echter bij een website moet alles precies kloppen en om die reden bouwen wij ook websites en apps. Studio Ubique heeft hiervoor de technische expertise en de ervaring.

  Wat wij niet doen is de marketing, de strategie, fotografie, tekstschrijven en SEO werkzaamheden. Hiervoor werken wij nauw samen met betrouwbare partners. Je kunt tenslotte niet overal goed in zijn vinden wij.

 • Jazeker kunnen we dat. Wij ontwerpen én bouwen al meer dan 15 jaar websites voor bedrijven, reclamebureaus en start-ups. Webdesign, bouw en hosting doen we vanuit één bureau.

  Wij werken met meerdere soorten technieken zoals HTML/CSS, JQuery, Sass/Less, Bootstrap, PHP, CodeIgniter, Laravel, cakePHP, Yii, Symphony, WordPress, Magento, Shopify, Hubspot, Custom CMS, AngularJS, ReactJS, NodeJS and VueJS.

  Niet te begrijpen deze technische taal? Bel of mail dan even zodat we kunnen bespreken wat jij nodig hebt voor jouw website.

 • Wij begrijpen die vraag heel goed, want er komt veel kijken bij webdesign. De ervaring van de bezoeker met de functionaliteiten is het uitgangspunt bij UI design. Onze UI-designers optimaliseren de functionaliteiten van een website, webshop of applicatie. Om een website echter goed en eenvoudig te laten werken heb je UX-design nodig. UX staat voor User Experience. Onze UX-designers streven naar optimale gebruikerservaring voor alle bezoekers. Een fijne ervaring vertel je immers graag verder en draagt bij aan het vertrouwen in jouw bedrijf.

 • Die vraag krijgen we best veel. De eerlijkheid biedt ons te zeggen dat er er veel goede bureaus zijn die je kunnen helpen hiermee. We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

  Dus hoe onderscheiden wij ons? Eerst en vooral is het de kwaliteit van ons UI/UX design werk en de oplevering van de websites. De websites en gebruikersinterfaces die we maken zijn vooral gebruiksvriendelijk en in de stijl van je corporate identiteit/brand. Wij werken met 1, hooguit 2, aanspreekpunten zodat er geen verwarring kan ontstaan tijdens een project. Het project wordt altijd opgepakt door senior UI/UX ontwerpers en ontwikkelaars.

 • Dit hangt van heel veel factoren af. Met name de omvang van de te bouwen pagina’s, de functionaliteiten die we moeten gebruiken voor bijvoorbeeld een webshop, meertalige website etc.  Wij werken daarom niet met vaste prijzen omdat elk project anders is. Onze prijzen zijn afgestemd op de projectomvang, de technische eisen en jouw wensen.
  Bij elke offerte geven we je een gedetailleerd voorstel op basis van alle informatie die je ons verstrekt. Wijzigingen naderhand kunnen resulteren in een meerprijs maar wordt vooraf direct aangegeven.

  De richtprijzen voor maatwerk website beginnen bij € 2.000,- tot aan € 6.000,- exclusief BTW. Grotere en complexe websites kunnen oplopen van € 10.000,- tot aan meer dan € 50.000,-.

  Ben je benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Bel ons of stuur een berichtje via onderstaand formulier.

 • Nee helaas, niet meer. We zijn echt een webbureau gespecialiseerd in websites, webshops and applicaties. Onze klanten voorzien ons echter vaak van een merkstrategie en een complete brand guide. In deze gevallen gebruiken we dit als basis om zodoende de merk ook online herkenbaar te krijgen.

  Heb je echter nog geen logo en een brand guide? Geen zorgen, wij werken samen met veel betrouwbare partners en kunnen altijd iemand aanbevelen.