Onze webshops moeten er niet alleen lekker uitzien, vinden wij, ze moeten ook goed werken.
Omdat je jouw WooCommerce website niet voor de kabouters laat bouwen, wil je graag gebruikmaken van de beste technologie.

Je wilt gezien worden. Je wilt bezoekers eenvoudig door je website gidsen. Je wilt ze aanzetten tot actie. Motiveren iets te kopen. Of wat dan ook. 

Start vandaag nog!

Onze WooCommerce webshops moeten er niet alleen lekker uitzien, vinden wij, ze moeten ook goed werken.

De navigatie moet intuïtief te volgen zijn, de producten snel en veilig te bestellen, de informatie slim en adequaat te verkrijgen.
WooCommerce is:
  • volledig aanpasbaar,
  • schaalt gemakkelijk naarmate je bedrijf groeit,
  • en maakt het afrekenen voor jouw klanten probleemloos.

En dat alles verpakt in een cut-to-the-bone WooCommerce oplossing.

Deskundige installatie.

Professionele installatie betekent dat jouw online winkel in WordPress met WooCommerce vanaf dag 1 perfect werkt – tijd om te beginnen met verkopen!

Deskundig ontwerp.

De basis is gelegd – en nu is het tijd om het uiterlijk en de functies van je nieuwe online winkel te kiezen. Behalve dat we in plaats van verfkleuren te kiezen, je online winkeldetails aanpassen, zoals de lay-out, thema en afrekenopties.

Deskundig onderhoud.

Nu is je online winkel klaar om te verkopen – en te groeien! Wij staan paraat om je te ondersteunen voor support of onderhoud, zodat jouw online winkel in optimale omstandigheden verkeert.

Bij Studio Ubique willen we alleen het beste voor onze klanten. En dat is precies wat wij jouw bieden: een professioneel ogende en zeer functionele online WooCommerce winkel die jouw klanten blij maakt en je verkoop stimuleert.
Start vandaag nog!

Veel gestelde vragen

WooCommerce is een alles-in-één-plug-in (cool woord!) voor je WordPress-website. De plug-in biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle ecommerce-website te maken en je producten te gaan verkopen. En nog twee ideale eigenschappen van de plug-in: hij integreert naadloos met je WordPress-website én hij evolueert mee met jouw groeiende bedrijf.

Eehm, sowieso om de bovenstaande redenen natuurlijk: WooCommerce is echt het perfecte ecommerce-platform voor WordPress-websites. Maar er is meer. Het biedt namelijk eindeloze opties voor je winkel, zodat je heel flexibel kunt op- en afschalen. Daarnaast is de aanschaf van het basispakket volledig gratis en zijn er ook geen maandelijkse kosten. Het pakket is naar wens uit te breiden met zowel gratis als betaalde extensies en plug-ins.

Luisteren, luisteren, luisteren. Wij zijn heel goed in luisteren. Wat wil je? Hoe zie je jouw website voor je? Wat wil je absoluut niet? We zijn voortdurend met je in gesprek om een goed beeld te krijgen van je ideeën, dromen en behoeften. Zo bouwen we samen jouw droombedrijf op.

Tevreden klanten bij Studio Ubique in Zwolle - Webdesign Zwolle

Testimonials