Sea-Edge-hero
Live website Innovatieve en strategische oplossingen aangedreven door slimme data.

Sea Edge is een adviesbureau in de maritieme en logistieke sector. Aangedreven door baanbrekend onderzoek, bieden ze strategische oplossingen aan maritieme entiteiten om betere beslissingen te nemen en wereldwijde uitdagingen aan te gaan.

De uitdaging

Het bedrijf had een gloednieuwe website nodig om de strakheid van de ‘edge of research’ te combineren met de kenmerken die zeevarenden gemeen hebben. De website moest de toewijding van het merk aan milieuvriendelijke oplossingen voor wereldwijde uitdagingen laten zien.

Gezien de nieuwe aanpak van het bedrijf, had de klant ook unieke pictogrammen nodig om zijn diensten te vertegenwoordigen. Misschien wel het belangrijkste kenmerk was dat het gekozen CMS moest meegroeien met het merk.

Sea Edge
Sea Edge
Sea Edge
Sea Edge

Onze oplossing

Een responsieve website in WordPress.

We hebben WordPress gekozen als ons CMS omdat het dankzij de indrukwekkende functies kan meegroeien met het bedrijf.

Sea Edge
Sea Edge
Sea Edge
Een esthetisch ontwerp

Diep marineblauw in combinatie met witte abstracte vormen om een moderne achtergrond te creëren die zeegolven simuleert.

Een modern ogend accent

Een buitenaards blauw-naar-groen gradiënt accent om de missie van Sea Edge te symboliseren en om een brug te slaan tussen innovatief onderzoek en eco-oplossingen voor de maritieme industrie.

Een vleugje datavisualisatie

Unieke illustraties die de diensten van Sea Edge tot leven brengen en het merk versterken.

De resultaten

  • Webdesign & UX design
  • Responsive website in WordPress CMS
  • Maatwerk illustraties
  • Krachtige hosting
Sea Edge

Het resultaat

“Studio Ubique reageerde extreem snel vanaf het moment dat ik contact opnam en vervolgens vroeg naar het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. De branche was toen bijna nieuw voor ze en onze focus lag verre van de gebruikelijke behoeften van hun klanten, dus communicatie moest effectief zijn. Het was een langdurig traject met veel communicatie over en weer, maar het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. We zullen met hen blijven werken omdat we verwachten dat er verdere ontwikkeling in de toekomst zal komen. En Lennart, en het team, hebben bewezen zich volledig aan onze behoeften aan te passen en in staat zijn om een product van topkwaliteit te leveren”

– Sergio A., Mede eigenaar Sea Edge