Elektro-auto-hero
Live website Een groene en slimme manier om een auto te huren.

Elektro.auto is een in Duitsland gevestigd verhuurbedrijf dat alleen elektrische auto's aanbiedt. Het is gericht op duurzame mobiliteit en biedt vrijheid om de wereld te verkennen zonder milieuschade.

De uitdaging

De klant had een website nodig in een CMS die ze zelf konden beheren. Het bedrijf was net begonnen en het wagen aanbod is klein. Ze hadden dus een website nodig die gemakkelijk te onderhouden was en snel meegroeide met het bedrijf.
 
De hele website zou één pagina (one-pager) moeten zijn, maar dat betekent niet dat het saai moest zijn. De pagina moest responsief, modern en professioneel zijn.

Onze oplossing

Een responsieve website in WordPress.

We hebben WordPress gekozen als ons CMS omdat het dankzij de indrukwekkende functies kan meegroeien met het bedrijf.

Een strakke website van één pagina

De boodschap van het merk is één: ervaar de vrijheid om de wereld te verkennen in een privévoertuig zonder CO2. Daarom hebben we een website van één pagina ontworpen die dit verhaal beknopt vertelt.

Eenvoudige navigatie zonder afleiding

Less is more als het gaat om een prettige gebruikerservaring. Webbezoekers reserveren hun favoriete elektrische auto in slechts 3 klikken.

Direct een offerte

We hebben een naadloze en slimme calculator geïnstalleerd zodat bezoekers direct een offerte kunnen ontvangen, wat tijd bespaart voor de potentiële klant en het bedrijf.

Kristalhelder

Dankzij de inhoudshiërarchie die in het ontwerp is geïmplementeerd, weet iedereen direct wie Elektro.auto is en waarom ze zaken met hen moeten doen.

De resultaten

  • Strak webdesign
  • Naadloos UX-ontwerp
  • Krachtige website in WordPress
  • One-pager met prijscalculator

Het resultaat

“Professioneel, snel, betrouwbaar! Volledige aanbeveling!”

– Felix, Eigenaar Elektro.Auto