WordPress website

Wij bouwen graag in WordPress

Jij als starter weet hoe belangrijk het is om een betrouwbare en snelle website te hebben om je bedrijf representatief op het online domein ten toon te stellen. Hierbij draait alles om relevantie, toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Om je website relevant en actueel te houden is het van groot belang dat je deze eenvoudig zelf kunt onderhouden. Wat ons betreft is WordPress het ideale CMS (Content Management Systeem).

WordPress website

Hoe pakken we dit aan?

Wireframe

Zonder bouwtekening zou je de bouw van een huis een hachelijke exercitie kunnen noemen. Een wireframe kun je beschouwen als de bouwtekening van jouw website of webshop. Het legt de basis van je online domein bloot en dwingt jou als opdrachtgever en mij als webdesigner heel goed na te denken over de functionaliteiten en doelstellingen van de website.

Webdesign

Met de wireframes is een belangrijk fundament gelegd; we kunnen op basis hiervan nu een ontwerp voor jouw website of webwinkel maken. We geven je een look-and-feelbeleving van de uiteindelijke website, zonder dat hierbij enige techniek komt kijken. Noem het een 2D-tekening van jouw toekomstige webdomein.

Ontwikkeling & CMS

We werken nu toe naar een volwaardige website en maken de basis responsive in HTML/CSS, wat simpelweg betekent dat de website straks op alle devices meebeweegt met de gegeven kaders van het apparaat. Ten slotte leggen we de koppeling met WordPress als CMS, waardoor jij straks heel gemakkelijk zelf teksten en foto’s toe kunt voegen.

Elke website controleren we bij oplevering op een aantal vaste punten uit onze checklist, zodat we de kwaliteit optimaal kunnen waarborgen. Et voilá, veel plezier en succes met je nieuwe WordPress website!

Jouw WordPress website!

Welke opdracht we ook krijgen, altijd leggen we ons oor zorgvuldig bij de opdrachtgever te luisteren. Hoe anders krijgen we de omlijning van jouw ideeën scherp? Wij willen graag trouw aan jouw droom en royaal naar de mogelijkheden aan onze projecten werken. Dat laatste hebben we goed in beeld, dat eerste is telkens weer nieuw. Voordat we beginnen stellen wij vragen, jij geeft antwoorden en wij vragen nog eens door. Zo moet je ‘t een beetje voor je zien. Op het moment dat we denken jouw wensen goed te begrijpen, gaan we schetsen. Zo krijgt jouw droom stap voor stap kleur, vorm en inhoud.

"Uitstekend team met een intuïtieve manager die het project begrijpt en het best mogelijke resultaat levert."

- Alex

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
16
Google reviews
95
99designs reviews