Het feit is dat bezoekers steeds minder geduld hebben in de veeleisende online wereld van vandaag. Men verwacht snelle en veilige webhosting, snelle responstijden en snelle leveringen.

Dat is natuurlijk niet nieuw voor je. Je hebt al van alles gedaan om de laadsnelheid van je website te verhogen. Maar niets lijkt te werken.

Start vandaag nog!
Goede webhosting is de basis voor een snelle en veilige website

Heb je je ooit afgevraagd of het met je webhosting te maken heeft?

Goede webhosting is de basis voor een snelle en veilige website. Je hebt een website nodig die 24 uur per dag met je klanten kan communiceren zonder vast te lopen.

Jouw website moet:

  • laden in minder dan 2 seconden.
  • de informatie van je klant veilig kunnen verwerken.
  • zich aan de AVG houden die bepaalt hoe je de gegevens van je bezoekers verwerkt.
24/7 website monitoring die eventuele problemen met de website snel identificeert en snel oplost
Betrouwbaar met een SSL-verbinding (https)
Wij werken conform de AVG/GDPR

Oef! Dat is best veel om op te pakken en zelf te beheren.

Maar stel je voor dat je website veilig, snel en conform AVG draait, dankzij een betrouwbare webhost.

Veilig en zorgeloos

24/7 website monitoring die eventuele problemen met de website snel identificeert en snel oplost.

Betrouwbaar

Met een SSL-verbinding (https), dus alle informatie die via jouw website wordt verzonden, wordt versleuteld en de gegevens en privacy van de bezoekers zijn beschermd.

Veiligheid

Wij werken conform de AVG/GDPR. Wij verzenden de gegevens veilig via gecodeerde verbindingen. Daarbij is het ook belangrijk voor jou om te weten dat Studio Ubique geen andere mensen of ongewenste bezoekers toelaat tot de servergegevens.

Dat is wat we doen bij Studio Ubique. We doen er alles aan om jouw website te allen tijde veilig te houden en jouw gegevens te beschermen.

Start vandaag nog!
Wat onze klanten over ons zeggen

Wat onze klanten over ons zeggen

Ervaar ook de kracht van een zeer efficiënte webhosting.

Check vrijblijvend of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Neem contact op!
Veel gestelde vragen

Over ons beveiligingsbeleid hoef je je geen zorgen te maken; alles is optimaal ingericht. Denk aan gepland onderhoud, noodpatching en verder alles wat aan scanners en beveiligers nodig is om virussen en andere ongewenste indringers buiten de deur te houden. Hiertoe maken we gebruik van onder andere Imunify360.

En dan deel twee van je vraag. De uptime is momenteel hoger dan 99,98%; dat kun je overigens zelf checken in je eigen statistieken en in je cPanel. Heb je nog geen monitor? Je kunt ‘m eenvoudig en kosteloos opzetten met UptimeRobot.

Onze basis zet al meteen hoog in: optimale beveiliging van de servers. Wat wij verder aan beveiliging organiseren, hangt af van jouw website en hoe deze in elkaar zit. WordPress-websites hebben van zichzelf een heel goede basisbeveiliging. Het zijn vaak thema’s, plug-ins en instellingen die ervoor zorgen dat de achterdeur open komt te staan. Onze standaard optimalisaties zorgen er gelukkig voor dat deze weer gesloten wordt.

Voor WordPress en WooCommerce hebben we op maat gemaakte screeningprocedures. Dat zorgt ervoor dat we specifieke dreigingen voor het platform razendsnel opsporen. Alles op dat vlak is zeer goed geconfigureerd.

Maar bij ons kun je altijd een stapje verder. Heb je bijvoorbeeld een webshop, dan raden we je onze premiumoptimalisatie aan. Het voert te ver om hier uitvoerig uit te wijden over nut en noodzaak. Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op.

Dagelijks, wekelijks en maandelijks maken we back-ups van elke account. Deze back-ups worden op verschillende harddisks in fysieke datacenters opgeslagen. Met éen klik kunnen we in jouw cPanel een back-up en een herstelopdracht uitvoeren. Mocht je nu twijfelen of je iets aan je website kunt wijzigen, bijvoorbeeld omdat je bang bent een kostbare vergissing te maken, neem dan even contact met ons op.

Als reseller hebben wij de beschikking over een team van experts dat ons dagelijks tot 22.30 uur bijstaat, ook in het weekend. Ze reageren snel en zijn zo uitgebreid als nodig. En bel gerust, want geen vraag is hen te veel. Ze zijn erop gebrand om jou te helpen.

Natuurlijk hebben we even voor je uitgezocht hóé responsief we precies zijn. Komt-ie. We behandelen 90 procent van onze support verzoeken in 60 minuten of minder en we zijn zeven keer sneller dan het gemiddelde in onze industrie. Daarnaast zijn we ook op de achtergrond altijd actief voor je, door 24/7 te screenen en bij verdachte ontdekkingen jou op de hoogte te brengen.

Wij zijn dol op transparantie én we willen dat je 100 procent tevreden bent. Ben jij niet tevreden? Dan gaan we er eerst alles aan doen om je wél tevreden te maken. Komen we er toch niet uit, dan kun je er zelf voor kiezen om al dan niet te verlengen. Domeinnamen registreer je voor een jaar, hosting kan per maand worden opgezegd. Let er wel op dat je elders een oplossing regelt, want anders gaat je website offline.