Snelle en veilige webhosting

Snelle en veilige webhosting nodig? Is jouw bedrijfswebsite te traag en laat je hierdoor inkomsten liggen?

Webhosting staat aan de basis van een snelle, veilige en SEO-vriendelijke website. Laat daarom je bedrijfskritische website draaien op de beste hard- en software. Kies Studio Ubique voor een snelle en betrouwbare full service webhosting partner met twee aanspreekpunten. Registreer nu je domeinnaam!

Zekerheid

Jouw website kan 24 uur per dag met je klanten communiceren. Dan wil je wel de zekerheid dat alles het goed doet en blijft doen. Daarom houden wij jouw website 24/7 in de gaten en draaien we dagelijks meerdere back-ups. Daarbij voeren we wekelijks updates uit. Op deze manier signaleren we storingen en afwijkingen snel en kunnen deze direct worden opgelost.

Betrouwbaarheid

Het is voor klanten belangrijk dat de informatie die zij via je website versturen veilig gaat. Online betrouwbaarheid is voor iedereen belangrijk. Daarom krijgt elke website bij Studio Ubique een SSL-verbinding (https). Alle informatie via de website wordt versleuteld verstuurd. Zo bescherm je de data en de privacy van bezoekers en jezelf.

Veiligheid

Wij werken in overeenstemming met de Europese privacywetgeving, AVG/GDPR. In de samenwerking met organisaties verzenden wij de gegevens veilig via gecodeerde verbindingen. Daarbij is het ook belangrijk voor jou om op te nemen in de AVG/GDPR-administratie dat Studio Ubique geen andere mensen of ongewenste bezoekers toelaat tot de servergegevens.

webhosting overleg - Studio Ubique
Stabiele betrouwbare webhosting met twee aanspreekpunten
  • 24-uurs monitoring
  • Uptime van gemiddeld 99,9%
  • Proactief serverbeheer
  • Tot 10 back-ups per dag
  • Updates 1x p/w
  • Een eigen cPanel

Zelf de kracht van onze stabiele webhosting ervaren?

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
16
Google reviews
95
99designs reviews