Webdevelopment

Is het ontwerp van jouw website klaar? Dan bouwen wij graag jouw website: snel, veilig en betrouwbaar met maatwerk of templates.

Ons team van webdevelopers en UX-designers zetten jouw ontwerp om naar een doelgerichte, gebruikersvriendelijke website, front-end en back-end. Bij een website moet alles precies kloppen. Studio Ubique heeft hiervoor de technische expertise en de ervaring. Wij werken vanuit Zwolle en India met een ervaren development team. Neem gerust contact op, dan kijken we wat de beste oplossing voor jou is.

Heb je nog geen ontwerp? Dan maken wij dat met plezier voor jou.

Veilig, snel en betrouwbaar

Een succesvolle website is veilig, snel en betrouwbaar. Wij maken werk van jouw online succes, en als Pietje precies moet dan alles kloppen. Studio Ubique heeft hiervoor de technische expertise en de ervaring in huis. Wij bouwen websites met actuele kennis van de laatste ontwikkelingen.

Maatwerk of
templates?

Een maatwerk-website of webshop is natuurlijk ideaal. Want daarmee presenteer je jouw organisatie en boodschap optimaal voor je doelgroep. Maatwerk is niet altijd nodig. Een website met templates, aangepast naar jouw wensen kan ook de perfecte oplossing zijn. Overleg gerust wat voor jou de beste keuze is.

Webdevelopment
expertises

Bij een website heb je altijd te maken met een voorkant en een achterkant. Wij verzorgen zowel de front-end als de back-end omdat dit allemaal nauw op elkaar moet aansluiten. We werken onder meer met programma’s zoals: HTML5, CSS3, JS, PHP, React.Js, Angular, WordPress, WooCommerce, Magento, CI, C#.

Webdevelopment
Wij bouwen graag in WordPress

Wil je een betaalbare website die je zelf eenvoudig kunt bijhouden? Dan is WordPress de beste keuze. Het is eenvoudig in gebruik en simpel uit te breiden. WordPress is een open source-oplossing en wordt continu doorontwikkeld. De eenvoud en de continuïteit maakt WordPress voor ons de absolute nummer één als content managementsysteem (CMS).

"Heel gemakkelijk om mee te werken. Tijdige updates gedurende het project en kwalitatief hoogstaand werk"

- David

Voor ons de nummer 1

Omdat WordPress een open source-oplossing is, kan iedereen het vrij gebruiken. Ook het content management systeem (CMS). Het WordPress CMS is eenvoudig in gebruik, SEO vriendelijk en eenvoudig uit te breiden. Bovendien wordt het CMS continue doorontwikkeld. Voor ons is WordPress daarom de absolute nummer één.

Lees meer over WordPress als CMS

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
115
2e plaats ontwerp wedstrijden
120
5 sterren reviews