Webdevelopment

Is het ontwerp van jouw website klaar? Dan bouwen wij graag jouw maatwerk website: snel, veilig en betrouwbaar.

Ons team van webdevelopers en UX-designers zetten jouw ontwerp om naar een doelgerichte, gebruikersvriendelijke website, front-end en back-end. Bij een website moet alles precies kloppen. Studio Ubique heeft hiervoor de technische expertise en de ervaring. Neem gerust contact op, dan kijken we wat de beste oplossing voor jou is.

Veilig, snel en betrouwbaar

Een succesvolle website is veilig, snel en betrouwbaar. Wij maken werk van jouw online succes, en als Pietje precies moet dan alles kloppen. Studio Ubique heeft hiervoor de technische expertise en de ervaring in huis. Wij bouwen websites met actuele kennis van de laatste ontwikkelingen.

Maatwerk
websites

Onze ontwikkelaars werken van begin tot eind aan jouw project om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit bij de eisen van je klant. Ook hebben we de ervaring om software van derden te integreren om de benodigde functionaliteit(en) te bereiken.

Vaardigheden en technologieën

Bij een website heb je altijd te maken met een front-end en een back-end. Wij hebben een scala aan vaardigheden, talen en technologieën in ons arsenaal zoals HTML5, CSS3, JS, PHP, WordPress en WooCommerce maar ook Open Source Frameworks als Laravel, React JS en Vue JS.

Webdevelopment
Wij bouwen graag in WordPress

Wil je een betaalbare website die je zelf eenvoudig kunt bijhouden? Dan is WordPress de beste keuze. Het is eenvoudig in gebruik en simpel uit te breiden. WordPress is een open source-oplossing en wordt continu doorontwikkeld. De eenvoud en de continuïteit maakt WordPress voor ons de absolute nummer één als content managementsysteem (CMS).

"Heel gemakkelijk om mee te werken. Tijdige updates gedurende het project en kwalitatief hoogstaand werk"

- David

Voor bureaus

Al jaren ontwerpen en bouwen wij maatwerk websites, webshops en applicaties. Zie ons als een verlengstuk van jouw team om jouw klanten door middel van ontwerp en ontwikkeling te helpen. Bel +31 (0)85 – 0607 436 of mail.

Meer info

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
16
Google reviews
95
99designs reviews