Webdesign

‘Ik wil een nieuw webdesign’, horen wij regelmatig van klanten en prospects. Veelal weet je dan nog niet precies wat je wilt. 

Herken je dat? Wij begrijpen dat heel goed, want er komt veel kijken bij webdesign. We helpen al ruim 15 jaar bedrijven met verleidelijke en doelgerichte websites.

Daarom weten we zeker dat we er samen goed uitkomen. Neem contact op, bel +31 (0)85 – 0607 436 of mail, en vertel ons je ideeën en wensen.

Wireframe

De start van een website begint bij een wireframe. Met een wireframe leg je de structuur en de functionaliteiten van een website, webshop of applicatie vast. Een wireframe dwingt tot keuzes die in een later stadium tijd en kosten besparen. Je zorgt immers vooraf dat je precies weet, wanneer je wat bouwt. Dat werkt effectiever en sneller.

UI-design

Soepel werkende functionaliteiten op een website, webshop of applicatie zijn belangrijk voor de ervaring van de bezoeker. Om soepel lopende functionaliteiten te bereiken, gebruiken we UI-design in. UI staat voor User Interface. De ervaring van de bezoeker met de functionaliteiten is het uitgangspunt. De UI-designer optimaliseert de functionaliteiten van een website, webshop of applicatie.

UX-design

Een website die verrassend eenvoudig werkt. Dat wil je toch voor elke bezoeker van je website? Om dit te bereiken, gebruiken we UX-design. UX staat voor User Experience. De UX-designer streeft naar optimale gebruikerservaring voor alle bezoekers. Een fijne ervaring vertel je immers graag verder en draagt bij aan het vertrouwen in jouw bedrijf.

Lennart - Studio Ubique
Waarom Studio Ubique bij webdesign vragen?

Webdesign is doordacht en gaat verder dan design alleen. Website design moet er immers voor zorgen dat bezoekers vinden wat ze zoeken én doen wat jij graag wil dat ze doen: kopen, bellen of een formulier opsturen, zonder persoonlijk contact. Daarvoor zetten wij de technieken in van wireframe, UI-design en UX-design. Hiermee halen we drempels weg en zorgen voor vertrouwen en de beste bezoekerservaring. Dat is belangrijk wanneer er geen persoon is aan wie je het direct kunt vragen.

"Zeer betrouwbare partner. De ontwerper leverde alles snel af zoals gepland. De communicatie is ook efficiënt tijdens mijn twee projecten."

- Monica

Voor wie werken wij zoal?

Al jaren ontwerpen en bouwen wij maatwerk websites, webshops en applicaties voor (reclame)bureaus. Zie ons als een verlengstuk van jouw team om jouw klanten door middel van ontwerp en ontwikkeling te helpen.

Vaak krijgen we de vraag om een webdesign te converteren naar responsive HTML/CSS of op te leveren in WordPress. Hoe dan ook, we helpen graag mee aan het online succes van klanten en collega-ondernemers.

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
16
Google reviews
95
99designs reviews