Wil je bovenaan in de hitlijsten van zoekmachines hangen? En vind je het belangrijk dat bezoekers even blijven plakken in je online omgeving, bijvoorbeeld omdat het er goed toeven is, omdat het er plezierig uitziet of omdat de interface hen intuïtief naar de juiste bestemming leidt?

Van jouw online oplossing is er maar één in een dozijn. Daar zorgen wij wel voor.

Start vandaag nog!
Pas wanneer schoonheid en effectiviteit in balans zijn, spreekt Studio Ubique van een geslaagde online exercitie

Pas wanneer schoonheid en effectiviteit in balans zijn, spreekt Studio Ubique van een geslaagde online exercitie.

Stel je eens voor hoe geweldig het voor hen zou zijn om te zien hoe betrouwbaar jij bent, hoe je een stap verder gaat voor jouw klanten en hoe jij keer op keer presteert, alleen maar door het ontwerp van de website.

De eerste indruk is toch degene die het meest telt? Dus, wat zegt je website over jouw bedrijf?

Onze webshops en websites moeten er niet alleen lekker uitzien, vinden wij, ze moeten ook goed werken.
Een professionele webdesigner die intuïtief begrijpt wat je esthetisch nodig hebt om je website leven te brengen
De eerste indruk is toch degene die het meest telt?

Hé, we snappen het. We weten wat het is om een professionele webdesigner te zoeken die intuïtief begrijpt wat je esthetisch nodig hebt om dit tot leven te brengen. We snappen dat je druk het hele internet afspeurt, op zoek naar sjablonen die nooit echt jouw bedrijf zullen vertegenwoordigen, omdat ze in de eerste plaats niet met jouw bedrijf in gedachten zijn gemaakt.

Onze webshops en websites moeten er niet alleen lekker uitzien, vinden wij, ze moeten ook goed werken. Hier is hoe we dat doen.

Tijd om te praten.

Terwijl jij ons vertelt over jouw online droom, komen we tot de kern van het idee om jouw offline droom echt te begrijpen en tot leven te brengen.

Tijd om te werken.

Zodra we de visie voor jouw website hebben vastgelegd, gaan we direct aan de slag. Je zult altijd op de hoogte zijn, het proces van het ontwerp kunnen zien en feedback kunnen geven terwijl we bezig zijn.

Tijd om te groeien.

Eindelijk! Een eersteklas professionele website die jouw bedrijf goed vertegenwoordigt en klaar is om klanten door jouw deur te laten struikelen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Wat onze klanten over ons zeggen

Mogen wij je inspireren?
Vraag een offerte aan.

Start vandaag nog!
Veel gestelde vragen

Je voelt ‘m al aankomen: dat hangt van veel factoren af. Zoals: gaat onze onderlinge communicatie als een raketje of verloopt die vanwege volle agenda’s hoofdzakelijk via ingesproken voicemailberichten? Maar oké, een kleine voorzet kunnen we wel geven. Leidinggevend is meestal toch wel de kwantiteit. We hebben het dan over het aantal pagina’s dat ontworpen moet worden en de hoeveelheid gevraagde functionaliteiten. Uitgaande van een gemiddelde WordPress-website met acht tot tien pagina’s moet je rekenen op een tot anderhalve maand doorlooptijd.

We hebben het antwoord alvast een beetje in de vraag verstopt. Wij bouwen uitsluitend echte maatwerkwebsites. Dat heeft verschillende redenen. Ten eerste: we zijn niet alleen developers maar ook designers. En designers ontwerpen dingen zelf. Ten tweede: volgens ons is het onmogelijk dat een template 100 procent aansluit op jouw wensen. Ten derde: standaard templates hebben altijd ontwerptechnische beperkingen. Ten vierde: ze maken een website trager doordat er onnodige functionaliteiten worden geladen. Ten vijfde: mocht je naderhand een uitbreiding of aanpassingen willen, dan ben je afhankelijk van de code van de maker van het template. Dat zorgt vrijwel altijd voor problemen. Kortom: daar beginnen we allemaal niet aan. Wij maken mooie, functionele, eigentijdse, steady en op maat gesneden websites.

Zodra je het eerste ontwerp van je website in wording hebt goedgekeurd, krijg je voor elke pagina drie correctierondes. Als deze rondes ‘op’ zijn, beschouwen we het ontwerp als definitief. Wil je daarna toch nog iets aanpassen, dan noemen we dat meerwerk. Dat betekent dat we extra kosten berekenen. Hierover communiceren we uiteraard altijd vooraf. De ervaring leert dat we er binnen drie revisierondes in de regel samen heel goed uitkomen. Het vraagt wel van jou als klant dat je alle informatie telkens duidelijk aanlevert en je wensen ten aanzien van logo, lettertypes en kleurgebruik goed overbrengt.

Zodra het ontwerp definitief is, zetten we het om naar responsive HTML/CSS-code. Dat betekent dat je de website alvast in een browser kunt beoordelen. In deze ontwikkelfase heb je ook nog eens recht op drie correctierondes per pagina. Na deze correctiefase implementeren we de code in een content management system (CMS) zoals WordPress en testen we de website uitvoerig. Wanneer jij het licht op groen zet, publiceren we je gloednieuwe maatwerkwebsite op jouw domein.

We weten niet of redesignen een bestaand woord is maar we kunnen het absoluut en we doen het graag. Op basis van je bestaande website proberen we een goed beeld te krijgen van wie je bent, wat je doet of wat je verkoopt. Misschien heb je wel een nieuw logo of is er een andere aanleiding voor jouw redesign. Wij zijn in ieder geval heel nieuwsgierig! We staan voor je klaar om een toffe make-over met je voor te bereiden.

Nou en of! Sterker nog, we vinden het fantastisch om te doen want nu kunnen we jouw website optimaal voor je onderhouden. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat-ie altijd up-to-date is, dat er regelmatig back-ups worden gemaakt en dat hij 24/7 wordt gemonitord. En we kunnen nog wel meer voor je regelen. Wat dacht je ervan om je domeinnaam en e-mail (in de cloud) bij ons in beheer te geven? Superslim, want als wij het totaaloverzicht over jouw online omgeving hebben, kunnen we een eventuele storing ook binnen no-time voor je traceren en verhelpen. Je hoeft niet naar drie verschillende bedrijven te bellen en minutenlang in de wacht te staan. Eén belletje of mailtje naar ons en we gaan voor je aan de slag. Wil je meer details weten, kijk dan even op deze pagina FAQ

Alle vragen