Webdesign

‘Ik wil een nieuw webdesign’, horen wij regelmatig van klanten en prospects. Veelal weet je dan nog niet precies wat je wilt. 

Herken je dat? Wij begrijpen dat heel goed, want er komt veel kijken bij webdesign. We helpen al ruim 15 jaar bedrijven met maatwerk websites. Daarom weten we zeker dat we er samen goed uitkomen. Neem contact op, bel +31 (0)85 – 0607 436 of mail, en vertel ons je ideeën en wensen.

Wireframe

De start van een website begint bij een wireframe. Met een wireframe leg je de structuur en de functionaliteiten van een website, webshop of applicatie vast. Een wireframe dwingt tot keuzes die in een later stadium tijd en kosten besparen. Je zorgt immers vooraf dat je precies weet, wanneer je wat bouwt. Dat werkt effectiever en sneller.

UI-design

Soepel werkende functionaliteiten op een website, webshop of applicatie zijn belangrijk voor de ervaring van de bezoeker. Om soepel lopende functionaliteiten te bereiken, gebruiken we UI-design. UI staat voor User Interface. De ervaring van de bezoeker met de functionaliteiten is het uitgangspunt. Onze UI-designer optimaliseert de functionaliteiten van een website, webshop of applicatie.

UX-design

Een website die verrassend eenvoudig werkt. Dat wil je toch voor elke bezoeker van je website? Om dit te bereiken, gebruiken we UX-design. UX staat voor User Experience. Onze UX-designer streeft naar optimale gebruikerservaring voor alle bezoekers. Een fijne ervaring vertel je immers graag verder en draagt bij aan het vertrouwen in jouw bedrijf.

Lennart - Studio Ubique
Waarom Studio Ubique bij webdesign vragen?

Webdesign is doordacht en gaat verder dan design alleen. Een goed ontwerp komt niet zo maar uit de lucht vallen. Net zomin als een zwembad, een schilderij of een horloge. Webdesign is een vak. Een ambacht, zoals je wilt. Daar leer je voor, daar bekwaam je je in, en daar verbeter je jezelf in. Zo zien wij het tenminste bij Studio Ubique voor ons. We maken graag originele ontwerpen met een volstrekt authentiek karakter en een optimale user experience.

"Zeer betrouwbare partner. De ontwerper leverde alles snel af zoals gepland. De communicatie is ook efficiënt tijdens mijn twee projecten."

- Monica

Voor wie werken wij zoal?

Studio Ubique werkt voor iedereen die een website nodig heeft. Dan wil je het liefst snel en effectief van start met een sprankelende website. Budgettechnisch natuurlijk een beetje aantrekkelijk. Regelen we voor je!

Ook reclamebureaus en collega-webdevelopers huren ons in voor webdesign of webdevelopment. Vaak krijgen we de vraag om een webdesign te converteren naar responsive HTML/CSS of op te leveren in WordPress. Hoe dan ook, we helpen graag mee aan het online succes van klanten en collega-ondernemers.

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
16
Google reviews
95
99designs reviews