Yieldt-hero
Live website Crypto beheerd beleggen dat voor iedereen werkt.

Yieldt is een beheermaatschappij die iedereen gemakkelijke toegang tot de cryptomarkt biedt. Ze beheren de portefeuille van een klant in een van de populairste investeringen van dit moment: cryptovaluta.

De uitdaging

De vorige website van Yieldt was moeilijk te navigeren en had een rebranding nodig. De gebruikerservaring van de vorige website en het registratieproces was slecht. Het bericht was verwarrend en ze werden al snel overspoeld met telefoontjes van klanten over het registratieproces.

Om de merkpersoonlijkheid te blijven ondersteunen en het publiek uit te breiden, wilde de klant aangepaste illustraties zien die webbezoekers welkom heten op een tweetalige website.

De website van Yieldt vereiste integratie met Hubspot, zodat ze hun leads konden blijven koesteren.

Onze oplossing

Een responsieve website in WordPress.

WordPress heeft indrukwekkende functies waarmee we een tweetalige website konden ontwerpen om de bezoekers van Yieldt.com uit te breiden.

Slimme en probleemloze navigatie

Ons UX-design zorgt voor soepele overgangen in de website. Bezoekers weten precies wat Yieldt doet en hoe ze zich kunnen aanmelden zonder contact op te nemen met de klantenservice.

Geautomatiseerde en gemakkelijke conversies

Bezoekers kunnen genieten van een schone aanmeldingservaring zonder contact op te nemen met de klantenservice. Het resultaat? Meer verkopen, minder verlaten karren.

Unieke illustraties die boekdelen spreken

De aangepaste illustraties laten zien waar Yieldt voor staat: het harde werk doen voor hun klanten, zodat klanten hun geld kunnen zien groeien.

Een esthetisch ontwerp

We combineerden oranje als ons accent met een lichtblauwe en marineblauwe achtergrond die aantrekkelijk en aangenaam is voor de ogen. Vooral de oranje kleur als button valt goed op en zet aan tot actie.

De resultaten

  • Professioneel redesign van de website
  • Slim UX-ontwerp
  • Krachtige en tweetalige website in WordPress
  • Maatwerk illustraties
  • Hubspot-integratie
  • Krachtige hosting

Het resultaat

“Studio Ubique was stond erg open voor feedback en implementeerde onze opmerkingen telkens op zeer accurate wijze. En te benoemen: geweldige communicatie. Na een handvol verschillende ideeën uitgeprobeerd te hebben, zijn we erg blij met de resultaten. De implementatie en combinatie van WordPress met Hubspot bespaart ons veel werk en het registratieproces is nu veel overzichtelijker voor bezoekers. Een hele sterke verbetering! Ik zou ze ten zeerste aanbevelen!”

– Yen K., Marketing Director bij Yieldt