Webprepare-hero
Live website Geweldige ideeën voor het world wide web.

Webprepare is een webdesign- en ontwikkelbureau gericht op betaalbaarheid en kwaliteit. Hier vind je in een handomdraai een professionele website, altijd op maat, van A tot Z geregeld.

De uitdaging

De klant had een website nodig die gemaakt was met WordPress voor eenvoudig beheer. Na een rebranding moest deze nieuwe huisstijl verwerkt worden in de nieuwe website. Het ontwerp moest meteen potentiële klanten aantrekken.
 
De klant had ook een speciale pagina nodig om de aanbiedingen duidelijk te communiceren, waardoor klantenwerving een eenvoudig en soepel proces werd.

Onze oplossing

Een eenvoudig te beheren website in WordPress

De klant werkt bij voorkeur met WordPress, omdat ze de website wilden blijven beheren in het CMS waar ze gewend waren om mee te werken.

Een opvallend blauw ontwerp

Verschillende tinten blauw in combinatie met wit en oranje zorgen voor een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. De onderstreepte accenten en de tekstballonnen maken van deze website iets bijzonders.

Een naadloze lay-out

We hebben een lay-out ontworpen die een verhaal kan vertellen en de bezoeker door de website kan leiden zonder hem te overweldigen.

Kristalheldere pakketten

We hebben de pakkettenpagina zo ontworpen dat deze eenvoudig en gemakkelijk te navigeren is. Webbezoekers weten precies wat ze krijgen als ze zaken doen met Webprepare.

De resultaten

  • Professioneel webdesign
  • Vloeiend UX-ontwerp
  • Krachtige website in WordPress

Het resultaat

“Erg blij met het sprankelende eindresultaat. We hebben ervoor gekozen om de website niet zelf te ontwerpen. Dat klinkt misschien een beetje gek – als webdesignbureau. Het is gebleken dat iets voor jezelf ontwerpen echt een opgave is. Daarom hebben we ervoor gekozen om besteed dit uit aan Studio Ubique. Zij hebben het ontwerp- en ontwikkelwerk voor hun rekening genomen. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

– Jordy B., Eigenaar Webprepare