The-Shipwreck-Survey-hero
Live website Duik in de onderwater archeologie

The Shipwreck Survey is op een missie om het laatste grote onbekende van deze aarde te verkennen: de oceaan. Het team organiseert unieke onderwater archeologische expedities voor studenten en liefhebbers.

De uitdaging

De klant had een nieuw en fris ontwerp nodig voor de website. De vorige website was niet optimaal of visueel aantrekkelijk: kopteksten waren niet goed uitgelijnd en sommige elementen werden niet correct weergegeven op mobiele apparaten.
 
Er waren ook 2 extra pagina’s nodig om het huidige onderzoek te laten zien en een andere voor een potentiële blog.
 
Het vorige ontwerp kon de missie van Shipwreck ook niet visueel weergeven. Het ontbrak aan essentiële visuele vertelelementen en voldeed niet aan de verwachtingen van de klant.
 
De klant wilde dat deze website een digitaal visitekaartje voor de organisatie zou zijn – om echt de schoonheid van archeologische onderwaterexpedities te vertegenwoordigen.

Onze oplossing

Een krachtige website in WordPress

We hebben een krachtige website ontworpen in WordPress CMS zodat de klant deze kan blijven beheren… deze keer zonder bugs.

Een missiegedreven ontwerp

Ons ontwerp implementeerde maritieme elementen zoals oude wereldkaarten, kompasroos en duikhelmen. Om bezoekers echt het gevoel te geven dat ze onder water zijn, hebben we strategisch achtergrondafbeeldingen geïnstalleerd die echte expedities laten zien.

Een verhalende lay-out

Voordat bezoekers het avontuur van hun leven kunnen beleven, moeten ze zich onderdompelen in het verhaal van Shipwreck. Ons innovatieve UX-ontwerp snijdt door grote stukken tekst met esthetische en moderne lettertypen.

De resultaten

  • Esthetisch webdesign
  • Slim UX-ontwerp
  • Krachtige website in WordPress

Enkele reacties

“Op de telefoon ziet het er goed uit en alles werkt en opent. Mooi! Strak en rustig.”
“Super mooi strak. Overzichtelijk en boordevol leesvoer, inspirerend, goede foto’s.”
“Het ziet er geweldig uit! Ik hou van hoe het is georganiseerd en de stijlvolle uitstraling ervan.”
“Wow, website is echt heel vet!!”

Het resultaat

“Ik was op zoek naar een nieuw ontwerp voor mijn website, en heb voor Studio Ubique gekozen op basis van hun portfolio dat aansluit bij de stijl die ik voor ogen had. Ze hebben echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, en hebben deze op een geweldige manier verwerkt in een nieuwe website met een frisse uitstraling die precies aansluit bij wat ik wil uitdragen. Studio Ubique dacht met me mee bij elke stap, en heeft er eveneens voor gezorgd dat de website snel laadt en geoptimaliseerd is voor zowel desktop als mobiel. Achter de schermen hebben ze de wordpress omgeving zo ingericht dat ik zelf snel en eenvoudig bepaalde elementen zoals foto’s en tekst kan veranderen, zonder enige kennis van coderen of webbouw. De samenwerking met Studio Ubique was zeer prettig. Communicatie was zeer snel en efficient, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.”

– Ruud Stelten, Eigenaar The Shipwreck Survey