FlevoDirect-hero
Live website Meer dan een uitzendbureau

Vind bij FlevoDirect een vaste of tijdelijke baan. Jouw partner in arbeidsbemiddeling voor uitzendwerk waar persoonlijke aandacht en het vinden van de juiste baan voorop staat!

De uitdaging

De klant had behoefte aan een upgrade van de website. De vorige website was niet optimaal of visueel aantrekkelijk en behoorlijk veroudert sinds 2014: nog veel gebruik van schaduwtjes, teksten in het oranje, alle buttons oranje en weinig overzicht en rust in de website. Sommige elementen werden ook niet meer correct weergegeven op mobiele apparaten.
 
Naast het visuele aspect was het belangrijk dat het nieuwe ATS systeem Cockpit geïntegreerd werd in de website. Verder was er behoefte aan nieuwe landingspagina’s, specifiek benodigd vanuit Cockpit.
 
Het vorige ontwerp was daar niet op ingericht en met name was de website nog geoptimaliseerd voor de kleinere beeldschermen waardoor alles in elkaar gedrukt werd. De klant wilde dat deze website weer een digitaal visitekaartje voor de organisatie zou zijn – om ook direct alles te laten matchen met de rest van de huisstijl.

Onze oplossing

Een krachtige website met MijnBeheer CMS

We hebben een krachtige website ontworpen in MijnBeheer CMS zodat de klant deze kan blijven beheren… gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Alles in één recruitmentsysteem

Voorheen maakte FlevoDirect gebruik van andere tools wat een tijdrovende klus was bij het beheren en verwerken van o.a. vacatures. Er was behoefte aan één tool waarin alles beheert kon worden en in contact stond met de website. FlevoDirect koos voor Cockpit van RecruitNow waarvandaan bijvoorbeeld de vacatures direct worden ingeladen op de website. Maar dat niet alleen, ook het inzien van de status van de sollicitaties, de vacatures en alle taken en gesprekken zijn nu zichtbaar in het dashboard van Cockpit.

Frisse restyling

FlevoDirect gebruikt al jaren een ge-upgrade huisstijl wat nog niet doorgevoerd was op de website. Er is in het redesign met name aandacht geschonken aan meer witruimte, het verwijderen van schaduwtjes, en één geheel aanbrengen in de kleur van de titels (zwart) plus de belangrijkste Call to Actions in het oranje. Verder geen gebruik meer van afgeronde hoeken, de kleur oranje opgefrist en zodoende weg van de ‘bruine’ (lees: andere kleur oranje) uitstraling. Als klap op de vuurpijl een frisse footer met daarin alle Google reviews verwerkt.

De resultaten

  • Esthetisch webdesign
  • Slim UX-ontwerp
  • Krachtige website met een 2022 uitstraling
  • Naadloze connectie met Cockpit van Recruit Now

Het resultaat

“Studio Ubique heeft vanaf de re-make van ons logo diverse opdrachten gekregen zoals het neerzetten van een nieuwe huisstijl en het creëren van een volledig nieuwe website. Recent hebben we ze gevraagd om de website die in 2014 was ontwikkeld een upgrade te geven.

Het communiceren met Studio Ubique gaat snel en professioneel, met een paar woorden voelen ze feilloos aan welke bedoeling je hebt met een bepaalde uiting. Als er iets niet volledig aansluit bij je wensen, dan zorgen ze in ‘no-time’ voor nieuwe drafts. Wij kunnen een samenwerking van harte aanbevelen!”

– Erwin & Corry O., Eigenaren FlevoDirect uitzendbureau