Voor bureaus

Al jaren ontwerpen en bouwen wij maatwerk websites, webshops en applicaties. Zie ons als een verlengstuk van jouw team om jouw klanten door middel van ontwerp en ontwikkeling te helpen.

Vertel ons jouw ideeën en wensen. Bel +31 (0)85 – 0607 436 of mail.

100% white label?

Of als duidelijke partners? Jij beslist hoe jij wilt dat het klanten contact verloopt. Via jouw of direct met jouw klant.

Het totale project

Alleen het design, de bouw of het totale project uit handen geven? Het maakt ons niet uit. Jij kiest.

Eerlijke marges

Wij werken altijd met eerlijke marges. Marges die leuk zijn, maar er niet voor zorgen dat jouw klant meer betaalt.

team - Studio Ubique
Voor snelle maatwerk websites die verleiden

Onze ontwerpers en ontwikkelaars werken van begin tot eind aan jouw project om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit bij de eisen van je klant. Ook hebben we de ervaring om software van derden te integreren om de benodigde functionaliteit(en) te bereiken.

"Heel gemakkelijk om mee te werken. Tijdige updates gedurende het project en kwalitatief hoogstaand werk"

- David

Vaardigheden en technologieën

Bij een website heb je altijd te maken met een front-end en een back-end. Wij hebben een scala aan vaardigheden, talen en technologieën in ons arsenaal zoals HTML5, CSS3, JS, PHP, WordPress en WooCommerce maar ook Open Source Frameworks als Laravel, React JS en Vue JS.

Honors & Awards

Studio Ubique houdt van uitdaging. We doen daarom regelmatig mee met ontwerpwedstrijden en strijden dan tegen ’s werelds grootste webdesigners. Vaak succesvol want we wonnen al ruim 47 wedstrijden met onze ontwerpen. Heb jij nog een leuke uitdaging voor ons? Vertel het ons.

47
Gewonnen ontwerp wedstrijden
16
Google reviews
95
99designs reviews